Welkom bij  Wandelvereniging Wandelen&Zo uit Amsterdam-Zuidoost. 
Wij organiseren sinds een paar jaar wandelingen en hebben nog veel meer sportieve plannen in petto. We willen een vereniging zijn dóór en vóór leden. We groeien al hard en willen samen met de leden verder bouwen aan een vereniging waar een ieder graag bij hoort. Een vereniging waar prachtige, goed verzorgde wandelingen gelopen kunnen worden en waarbij de organisatie, de veiligheid én ontspanning en gezelligheid in een hoog vaandel staan. 

Wij organiseren op een laagdrempelige wijze en op diverse niveaus wandelingen en activiteiten in Amsterdam-Zuidoost en omgeving. 
Daarnaast organiseren we ‘s winters indoor-bootcamplessen. We houden regelmatig enquetes onder ons ledenbestand over hun wensen, behoeften en mogelijkheden m.b.t. de wandel- en andere takken van sport. Zo doen wij dit jaar Wandeltrainingen op donderdagavond, op zaterdagmorgen de wandeltocht. We bouwen hard aan een bloeiende vereniging. Met ieders hulp gaan we daar zeker in slagen!

 
Wandelen&ZO drijft op de inbreng van de vrijwilligers; hiervan zijn er nooit genoeg!! Vindt u het leuk en gezellig om uw netwerk te versterken en tegelijk zinvol bezig te zijn? We hebben ruimte voor allerlei soorten van vrijwilligerswerk, bij evenementen, wandeltochten of in het algemeen: alle beetjes helpen! Mail naar wandelenenzo@gmail.com voor meer informatie. Of bel naar 06-82008966, bij geen gehoor, spreek uw telefoonnummer in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Ons bestuur bestaat uit: 

 Bertus Vossepoel (voorzitter)

 Leny Heijne / Jolanda Knijff (secretaris)

 Christiaan Bennik (penningmeester)