wandeling door de duinen (2 van 1).jpg

 

 

 

 

 

 

 

  • Zaterdag Wandelen 8 tot 15 km start rond 8:45 UUR

  • Zaterdag Wandelen 5 tot 8 km start rond 9:30

Dit alles voor 5 euro t/m 31 December wordt niet automatisch verlengd.

Vanaf 1 Januari 7 euro per maand

 

 

 

 

 

ZATERDAGMORGEN WANDELEN We verzamelen om 8:45 uur bij de Sporthal Gaasperdam, Ravenzwaaipad 5 (navigatie op Parkhof 100)

Op de zaterdagmorgen zijn wij altijd erg actief! We organiseren wandelingen tussen de 8 en 15 km. De Korte wandeling is voor mensen die net beginnen met wandelen of willen kijken of wandelen iets voor hen is, ook mensen die een blessure hebben of gehad hebben kunnen hier mee wij passen ons aan de langzaamste aan.

Vaak wandelen we in de prachtige omgeving van Amsterdam Zuidoost, maar geregeld gaan we 'buitengaats'. Voor sommige wandelingen moet u zich inschrijven en dat brengt soms wat extra kosten met zich mee. We proberen te kiezen voor de goedkopere wandelingen, zodat dat geen drempel hoeft te zijn. 

Heeft u interesse om een keer mee te doen? De eerste keer kunt u vrijblijvend aansluiten. Aanmelden door een bericht te sturen naar wandelenenzo@gmail.com

U ontvangt dan een mail waarvandaan en hoe laat we vertrekken.

 


 

ZATERDAGMORGEN We verzamelen om 8:45uur bij de Sporthal Gaasperdam, Ravenzwaaipad 5 (navigatie op Parkhof 100). De wandelingen afhankelijk van welke afstand er gelopen wordt inclusief de rust ben je al snel de ochtend weg.
Als we een mee gaan doen met een georganiseerde wandeltocht moet je al snel denken aan 3/4 kwart van de dag dat je onderweg bent. Gezelligheid staat bij ons voorop net als controle over elkaar.

 

Actief meedoen met WandelenenZO: Als vereniging zijn wij op zoek naar wandelaar die het leuk vinden om een groep op zaterdagmorgen te begeleiden. Tevens zijn wij op zoek binnen onze vereniging naar wandelaars die hun beleving in WandelenenZO op papier willen zetten via de website. mocht je interesse hebben neem contact op met de secretaris en wij komen er bij u op terug. allemaal veel wandel plezier in onze mooi omgeving.

Zomermaanden

Vanaf 17 Juli T/M 31 Juli 2021organiseert  Wandelen&Zo geen wandeltochten.

Toch blijven we in beweging met zijn alle, een ieder die dan zin heeft en een mooie route weet mag
het zeggen.

De verzameltijd is dan 8:45 en start 9:00uur uiteraard met een pauze. 

Dus als je een mooie route kent, weet of wilt wandeling wilt bedenken... 

is dit je kans om dit te realiseren.

Uitgangspunten van de wandeling:  

  • Deelname aan de wandeltrainingen is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid;

  • Het tempo ligt op ongeveer 4 á 5 km per uur

  • Rust duurt maximaal 30 minuten

  • Er wordt gewandeld in groepsverband, 2 aan 2 i.v.m. veiligheid, De rust is maximaal 30 minuten

image.png