top of page

1e Wandeling van WandelenenZo in 2021 met achttien leden opstap.

08:45 verzamelen voor onze 1e wandeling in 2021 met WandelenenZO. Langzaam aan druppelen de deelnemers 1 voor 1 op de verzamelplaats De Gaasperdam sporthal.

Om 09:00 uur meld de voorzitter dat hij blij is bijna iedereen weer te zien en dat men hopelijk de corona crisis heeft doorstaan. Na een enkele minuten worden de groepen geformeerd het doel: 1 uur wandelen daarna koffie met gebak toch een feestelijk tintje nietwaar.

Tijdens de wandeling lopen we gezamenlijk richting de Gaasperplas en er wordt uiteraard veel gepraat met elkaar, zeker als je elkaar een lange tijd niet gezien of gesproken hebt. De gezelligheid zit er al goed in. Na 1 uurtje gewandeld te hebben aangekomen bij Woongroep 44 in reigersbos hier is de eind bestemming voor de eerste wandeling in 2021 van WandelenenZo.

Tijdens de koffie met gebak geeft de voorzitter uitleg hoe verder dit komend seizoen.

Er wordt gewandeld tot 10 Juli en vanaf 17 Juli t/m 31 Juli is er vakantie. Er is aan een ieder gevraagd ook zij willen nadenken over wandelbegeleider, hier zijn wij als vereniging hard naar op zoek. tevens is er voor de leden de rest van het jaar geen contributie te betalen en voor nieuwkomers is het bedrag 7 euro voor de rest van het jaar t/m 31 December. Vanaf januari indien de vereniging nog mag wandelen gaat de normale contributie weer in. Voor de nieuwe leden betekent dit dat zij een keuze kunnen maken, of men blijft mee wandelen of men stopt met het mee wandelen.


Tijdens de koffie wordt er lekker gekletst met elkaar en als men vragen heeft kon men die stellen.

Al met al een geslaagde 1e wandeling in 2021 hopelijk mogen er nog velen volgen en denkt u deze vereniging spreekt mij aan mee wandelen een paar keer aan altijd om dan een keuze te maken.Allemaal een fijne dag


Bertus

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page