Het Corona Virus

Hoi allemaal,

Door het virus welke de ronde doet is het voor velen van ons lastig om hun balans, ritme te vinden.

Het is belangrijk om fit te blijven, probeer om elke dag een rondje te wandelen of een ander vorm van activiteit. Zorg goed voor jezelf probeer de mooie kanten ook van dit leven in te zien. Helaas zijn de evenementen gestopt en worden misschien op een later tijdstip gehouden. Wat er nog allemaal komt niemand weet het, Blijf wandelen zolang we nog naar buiten mogen. Houd afstand zoek de drukte niet op.

Zaterdagmorgen heb ik 20 km gewandeld, dit zou ik gedaan hebben in Zandvoort helaas ook dit evenement is niet door gegaan. Het was een mooie wandeling en vooral lekker weer. Het was mooi om te zien dat de sporters langs de Amstel toch de nodige afstand hielden van elkaar. Sommige waren via een iPad en dan een livestream aan het trainen.

Ben door de polder terug gewandeld langs de snelweg en ook dat is oke het mooie landschap waarin wij mogen wonen en sporten, werken en nog veel meer.

Mocht je nu zeggen he ik wil mijn verhaal ook kwijt dat kan je kan namelijk inloggen met een gmail account of Facebook zelfs en dan je verhaal schrijven.


Veel succes allemaal thuis en ben benieuwd naar hoe het jullie vergaat thuis.


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven